Свинина на кісточці

ДРУГІ СТРАВИ
580 Свинина на кісточці
Фото - Свинина на кісточці
інгредієнти:
  • Свинина (на кісточці, антрекот) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Оцет (винний)
  • Приправа (для м´яса)

Свинина на кісточці інгредієнти Підготовлене м'ясо обсушити, скропити оцтом і натерти сіллю, перцем і приправою із двох сторін.

Цибулю порізати великими кільцями, скропити оцтом і злегка пом'яти руками.

М'ясо перекласти у миску, зверху посипати цибулею і дати постояти хвилин 30-40, можна і більше.

Свинина на кісточці Потім духовку нагріти до 200 градусів.

У сковороді розігріти на сильному вогні трохи олії, швидко обсмажити м'ясо із двох сторін до рум'яної скоринки, цибулю смажити не потрібно.

Потім перекласти м'ясо у термостійку форму, розкласти поруч цибулю, в якій воно маринувалося, полити зверху олією, що залишилася після смаження.

Поставити у духовку хвилин на 15.

Перевірити, проколовши ножем, якщо сік прозорий - м'ясо готове. 

 

Рецепти псних страврецепти

Рецепты с малиной: рецепты новогодних праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.

Торты без выпечки с желеТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др

Блюда с рецептами: новогодние блюда рецепты с фото. Рецепты на праздничный стол.

Маковый торт самый вкусный тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter