Свинина на кісточці
- Свинина (на кісточці, антрекот) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Оцет (винний)
- Приправа (для м´яса)
Підготовлене м'ясо обсушити, скропити оцтом і натерти сіллю, перцем і приправою із двох сторін.
Цибулю порізати великими кільцями, скропити оцтом і злегка пом'яти руками.
М'ясо перекласти у миску, зверху посипати цибулею і дати постояти хвилин 30-40, можна і більше.
Потім духовку нагріти до 200 градусів.
У сковороді розігріти на сильному вогні трохи олії, швидко обсмажити м'ясо із двох сторін до рум'яної скоринки, цибулю смажити не потрібно.
Потім перекласти м'ясо у термостійку форму, розкласти поруч цибулю, в якій воно маринувалося, полити зверху олією, що залишилася після смаження.
Поставити у духовку хвилин на 15.
Перевірити, проколовши ножем, якщо сік прозорий - м'ясо готове.
Рецепти псних страврецепти
Рецепты с малиной: рецепты новогодних праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.
Торты без выпечки с желеТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Блюда с рецептами: новогодние блюда рецепты с фото. Рецепты на праздничный стол.
Маковый торт самый вкусный тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter