Свинина на грилі у часниково-гранатовому соусі
- Свинина (ошийок) 500 г
- Часник 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Концентрат (гранатовий 6 ст.л.
- Соус соєвий
- Паприка солодка (червона) 2 ч.л.
- Перець гострий
Свинячий ошийок нарізати на шматки, як для відбивних, товщиною 2-3 см.
Часник і цибулю почистити.
М'ясо натерти подрібненим часником і паприкою з перцем.
Обмазати сумішшю з оливкової олії, 3 ст. л. гранатового концентрату і соєвого соусу.
Шматки м'яса перекласти цибулею, порізаною великими кільцями і залишити маринуватися декілька годин у холодному місці (можна на ніч).
Смажити на грилі разом із кільцями цибулі.
Подавати із соусом, приготовленим із 3 ст. л. гранатового концентрату з додаванням соєвого соусу.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
Вкуснейшие рецепты тут: торт вышиванка рецепт.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Праздничный новогодний салат рецепт.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат невеста рецепт.
Бисквитное печенье барни рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кулинарные сайты рейтинг. Кулинарные сайты для детей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter