Стерлядь по-царськи

ДРУГІ СТРАВИ
754 Стерлядь по-царськи
Фото - Стерлядь по-царськи
інгредієнти:
  • Стерлядь 2 кг
  • Вино біле 200 мл
  • Лимонник 40 г
  • Аніс 1 шт.
  • Перець чорний горошком 5 шт.
  • Вершки (33%) 150 мл
  • Ікра червона 70 г
  • Кріп 30 г
  • Олія рослинна 30 мл
  • Сіль
  • Перець білий

Стерлядь обробити, витягнути нутрощі, видалити зябра і візігу, посолити, поперчити. Укласти на лоток, додати аніс, перець горошком, 1/2 білого вина, лимонник. Полити олією.

Запікати в духовці при температурі 140 градусів 60 хвилин. Витягнути з духовки, остудити і зняти шкіру по всій тушці.

Соус - 1/2 білого вина випарити, додати вершки, посолити, поперчити. Коли соус скипить, зняти з вогню, додати ікру і кріп. Полити рибу.

Рибу укласти на тарілку, прикрасити.

recepti.biz салати з кукурудзою

Рецепт салата цезарь с Курицей www.recepti.biz.ua

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты американской кухни с фото.

Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовления салата сельдь по шубой.

recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Мимоза салат рецепт с картошкойУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых