Стерлядь по-царськи
- Стерлядь 2 кг
- Вино біле 200 мл
- Лимонник 40 г
- Аніс 1 шт.
- Перець чорний горошком 5 шт.
- Вершки (33%) 150 мл
- Ікра червона 70 г
- Кріп 30 г
- Олія рослинна 30 мл
- Сіль
- Перець білий
Стерлядь обробити, витягнути нутрощі, видалити зябра і візігу, посолити, поперчити. Укласти на лоток, додати аніс, перець горошком, 1/2 білого вина, лимонник. Полити олією.
Запікати в духовці при температурі 140 градусів 60 хвилин. Витягнути з духовки, остудити і зняти шкіру по всій тушці.
Соус - 1/2 білого вина випарити, додати вершки, посолити, поперчити. Коли соус скипить, зняти з вогню, додати ікру і кріп. Полити рибу.
Рибу укласти на тарілку, прикрасити.
recepti.biz салати з кукурудзою
Рецепт салата цезарь с Курицей www.recepti.biz.ua
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты американской кухни с фото.
Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовления салата сельдь по шубой.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Мимоза салат рецепт с картошкойУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter