Стейк-краб
- Свинина (стейк) 2 шт.
- Краб (фаланги, клішні) 4 шт.
- Фунчеза 0.33 пач.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки (густі) 4 ст.л.
- Грудка копчена
- Часник 3 зуб.
- Лимон 0.5 шт.
- Помідор (черрі)
- Зелень
- Спеції
- Маслини (без кісточок, чорні)
Фаланги відварити у воді з лимоном хвилин 5.
Стейк надрізати, зробивши "кишеню".
Кожну фалангу розділити на 2 частини. Клешні - для прикраси, все інше - розрізати ножицями, дістати м'ясо, видалити перетинки.
М'ясо краба, цибулю, часник дрібно порізати.
Обсмажити на сковороді, додавши пару столових ложок вершкового масла. Головне, щоб часник не пригорів.
Додати вершки, сіль, перець і порізаний дрібно краб. Тушкувати пару хвилин, зняти.
Стейк свинини відбити, посолити, поперчити і нафарширувати приготовленою сумішшю. Обгорнути шматочком грудки, закриваючи нею задню частину, там де розріз. Закріпити половинками мокрих зубочисток.
Обсмажити із двох боків до утворення золотистої скоринки. Приготувати фунчезу. Спосіб приготування - на упаковці. Залити окропом на 5-7 хв. Можна замінити на консервовану квасолю, спагеті і картоплю.
Прикрасити. На подушку із фунчези покласти стейки, клешні, інше.
Вкусные рецепты: рецепти. Рецепты вторых блюд с фото.
Готовим со вкусом: рецепт салата с каперсами.
Соус из хрена рецепт на зимуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Пицца картинкиОсновное меню, пицца, карта вин
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Как приготовить пирог - как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.
Яблочный штрудельяблочный штрудель
recepti.biz.ua кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter