Солянка по-домашньому
- Капуста білоголова 600 г
- Морква 2 шт.
- М´ясні вироби (обсмажений фарш, окіст і грудка)
- Олія рослинна
- Вода
Натерти моркву на крупній тертці.
М'ясо і ковбасу нарізати на кубики.
Капусту нашаткувати тоненькою соломкою.
На олії обсмажити хвилин п'ять моркву.
Додати ковбасу і м'ясо.
Ще трохи обсмажити.
Додати капусту, посипати приправами, налити 100 мл окропу, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні.
Обов'язково перемішувати.
Воду підливати в міру необхідності. Солянка повинна весь час перебувати в соку (щоб не підгорала), але багато води не потрібно, достатньо на дні.
Солянка готова, як тільки капуста стане м'якою.
http://recepti.biz.ua Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото
Рецепт Украинский борщ www.recepti.biz.ua
recepti.biz Вкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Рецепты тортов без выпечки. Торт Сметанный с клубничкой (без выпечки.
recepti.biz.ua приготовление плова по узбекски
Конфеты Jelly Belly: конфеты ирис в домашних условиях. Варенье из шишек, удиви друзей.
Рецепты грузинской кухни: чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter