Смажена сьомга
- Філе сьомги
- Розмарин
- Часник
- Олія оливкова
- Оцет (бальзамічний)
- Коріандр
- Лайм (лимонний сік)
Рибу замаринувати мінімум на дві доби.
Маринад складається з коріандру (перед тим, як використовувати, обсмажити на сковороді протягом хвилини), великої солі, соку лайма, часнику (подрібнити і підрум’янити швидко), трохи чорного перцю, столової ложки оливкової олії.
Вершкове масло витопити у сотейнику, додати столову ложку бальзаміко, збити.
Вершкову суміш вилити на сковорідку і швидко обсмажити шматочки сьомги. Покласти у сковороду з рибою свіжий розмарин, 2-3 гілочки, і накрити кришкою на 5 хвилин.
Рецепти для мультиварки мулинекс кук фо мирецепти
Готовим со вкусом: рецепты выпечки на рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Как приготовить летний салат: салат из брокколи рецепты. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.ua рецепт салат морепродукты
Современные салатыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт медовика. Рецепты торт медовик.
Медовик торт рецепт нежныйТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter