Смачна рисова каша із куркою
- Курка 800 г
- Олія рослинна 1 скл.
- Цибуля 600 г
- Морква 800 г
- Рис 3 скл.
- Бульйон 1.5 л
М'ясо порізати на великі кубики. Розігріти у каструлі (об'ємом б літрів) рослинну олію.
Покласти м'ясо у каструлю і, періодично помішуючи, обсмажити протягом 5-7 хвилин.
Шаром на м'ясо покласти цибулю, нарізану кільцями або півкільцями. Не перемішувати.
Моркву натерти на крупній тертці, покласти шаром поверх цибулі.
Рис промити. Викласти шаром поверх моркви. Знову не перемішувати. Все залити бульйоном на 2 пальці вище рису.
На малому вогні із закритою кришкою варити протягом 1 години.
Потім вміст перевернути на піднос у вигляді торта.
Шашлик: ТОП-3 найкращих рецепти (фоторецепти
www.recepti.biz.ua рецепт салат охотничий
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет. Рецепты блюд
Мимоза салат яблоко тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter