"Смачна Імпровізація"
- Свинина (плечова частина) 400 г
- Картопля 7 шт.
- Печериці (білі, свіжі) 250 г
- Морква (велика) 2 шт.
- Цибуля зелена (пірця) 3 шт.
- Помідор (великі) 2 шт.
- Зелень (петрушка, кріп, дрібно рубані) 4 ч.л.
- Базилік (дрібно рубаний) 1.5 ч.л.
- Чебрець (дрібно рубаний) 1.5 ч.л.
- Спеції (сіль і перець мелений)
- Сир твердий 70 г
- Вершки (жирні) 200 мл
- Часник (зелений, дрібно рубаний) 1.5 ч.л.
- Орегано (дрібно рубаний) 1.5 ч.л.
Печериці нарізати не дрібно, укласти у каструлю, посолити трохи (1 ч. л.), залити водою, довести до кипіння і варити 5 хв. Потім злити воду.
М'ясо нарізати на невеликі квадратики.
Моркву нарізати соломкою, а цибулю невеликими шматочками.
Картоплю нарізати на невеликі квадратики.
Помідори нарізати невеликими квадратиками.
Тепер змішати все разом, додати сіль, перець, зелень.
Укласти все в горщики, залити вершками у рівній кількості і поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хв, за 10 хв до готовності насипати в горщики тертий сир і поставити назад у духовку, горщики кришкою не накривати.
Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото. Рецепти на кожен день.
Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш. Как приготовить вкусный шашлык.
Печенье за 15 минутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом: салат с свежими шампиньонами. Семена почтой, в том числе редкие.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter