Скумбрія, запечена в овочевому суфле
842
інгредієнти:
- Скумбрія 700 г
- Яйце 3 шт.
- Сметана 100 г
- Капуста цвітна 300 г
- Сир твердий 200 г
- Перець чорний
- Сіль
Очистити рибу.
Обсмажити.
Натерти сир, відварити цвітну капусту.
Перетерти цвітну капусту до стану кашки.
Збити яйця, додавши сметану. Змішати сир і капусту з яйцями. Посолити, поперчити.
Змастити олією посудину для запікання. Викласти рибу, залити овочевим соусом.
Нагріти духовку до 185 градусів. Запікати 20-25 хвилин.
Очень вкусные закуски - рецепти. Рецепты пирогов и пирожков.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем. Как приготовить вкусный шашлык.
Торт на день рождения: торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.
Карл шумахер рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Предварительно обжарить рис плов рецепт приготовления www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі