Скумбрія у томатно-яєчній підливі
- Скумбрія свіжоморожена 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Сіль
- Суміш перців
- Кріп свіжий
- Яйце 2 шт.
- Сметана 100 г
- Томатна паста
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Трави (орегано, базилік, чебрець, майоран)
Скумбрію обробити. Очистити, зняти плівку зі шкіри, видалити кістки і порізати на невеликі шматки (половинку тушки на 3-4 шматочки).
Порізану рибу збризнути лимонним соком, трохи посолити і поперчити. Залишити на 10-15 хвилин.
Морквину натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями.
Обсмажити овочі на олії, щоб стали м'якшими і трохи змінили колір, додати томатну пасту, сушені трави (чебрець, орегано, базилік), сіль, перець, паприку і ще трохи обсмажити разом.
Овочі викласти у тарілку, без олії в якій смажилися.
У тарілку насипати в рівних пропорціях борошно і сухарі, 2х2 ст. л.
Шматочки рибки вмочити з двох сторін у паніровці і викласти на гарячу сковороду, де смажилися овочі, обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.
Довго не смажити, краще зробити вогонь побільше і швидко обсмажити, інакше скумбрія в результаті пересмажиться і буде сухою.
У чашці злегка збити яйце із сіллю, додати сметану, перемішати.
До рибки додати обсмажені овочі, порізаний кріп, злегка перемішати.
Потім влити яєчну суміш, помішувати 2-3 хвилини на повільному вогні, щоб яйця згорнулися, потім накрити кришкою і протушкувати на повільному вогні 3-4 хвилини. Потім перемішати, вимкнути і дати постояти 3-4 хвилини під кришкою.
Вкусные рецепты: рецепти. Рецепты вторых блюд с фото.
Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips: сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат французский рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter