Ряпушка запечена по-сибірськи
781
інгредієнти:
- Ряпушка 500 г
- Картопля 5 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Майонез 200 г
- Спеції (для картоплі, для риби)
- Кріп 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
Очистити ряпушку, прибрати ікру й промити від крові.
Очистити картоплю, нарізати скибочками і змішати з частиною майонезу, зверху посипати приправою.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Скласти все у форму змащену олією.
Зверху покласти рибу, змастити майонезом і посипати спеціями. Поставити в духовку хвилин на 40.
Рецепти псних страврецепти
Торты пирожные без выпечки www.recepti.biz.ua
Шоколадная ореховая паста Эко - ореховая паста рецепт.
http://recepti.biz.ua Украинская кухня петербург
Американская кухня 1998 смотреть онлайнСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі