Рулет із яловичини із грушами

ДРУГІ СТРАВИ
698 Рулет із яловичини із грушами
Фото - Рулет із яловичини із грушами
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка, свинина) 1000 г
  • Груша 3 шт.
  • Сир твeрдий (пармезан) 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Зелень (кінза, кріп і свіжий базилік) 1 пуч.
  • Приправа (для м´яса) 1.5 ст.л.
  • Олія 2 ст.л.
  • Сіль

М'ясо вимити і промокнути паперовим рушником. Зробити посередині шматка надріз, начебто розрізуючи навпіл, тільки не упоперек, а уздовж, не доходячи до краю приблизно 1 см. Надрізати шматок вправо і вліво, також не доходячи до краю близько 1 см. Розкрити шматок м'яса, як книгу. Надсікти товсті краї.

Накрити м'ясо харчовою плівкою і добре відбити у тонкий пласт. М'ясо злегка підсолити і поперчити.

Груші вимити, видалити серцевину і нарізати соломкою.

Сир натерти на крупній тертці.

Зелень вимити, обсушити й подрібнити.

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Всі інгредієнти перемішати і додати 1 ч. л. спецій.

Викласти начинку рівним шаром на м'ясо, залишаючи краї порожніми, приблизно по 1-1,5 см. Згорнути м'ясний рулет.

Попередньо розігріти духовку до 200 градусів.

Перев'язати рулет у декількох місцях мотузкою.

Змішати приправу для м'яса із олією і змастити рулет із усіх сторін. Загорнути у фольгу і поставити у духовку на 1,5 години. За 20 хв до закінчення розкрити фольгу, щоб рулет підрум'янився.

 

Закупка рецепты - рецепти.

Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Рецепты тортов без выпечкиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты мясных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

фото тортики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter