Рулет із яловичини із грушами
- Яловичина (вирізка, свинина) 1000 г
- Груша 3 шт.
- Сир твeрдий (пармезан) 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень (кінза, кріп і свіжий базилік) 1 пуч.
- Приправа (для м´яса) 1.5 ст.л.
- Олія 2 ст.л.
- Сіль
М'ясо вимити і промокнути паперовим рушником. Зробити посередині шматка надріз, начебто розрізуючи навпіл, тільки не упоперек, а уздовж, не доходячи до краю приблизно 1 см. Надрізати шматок вправо і вліво, також не доходячи до краю близько 1 см. Розкрити шматок м'яса, як книгу. Надсікти товсті краї.
Накрити м'ясо харчовою плівкою і добре відбити у тонкий пласт. М'ясо злегка підсолити і поперчити.
Груші вимити, видалити серцевину і нарізати соломкою.
Сир натерти на крупній тертці.
Зелень вимити, обсушити й подрібнити.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Всі інгредієнти перемішати і додати 1 ч. л. спецій.
Викласти начинку рівним шаром на м'ясо, залишаючи краї порожніми, приблизно по 1-1,5 см. Згорнути м'ясний рулет.
Попередньо розігріти духовку до 200 градусів.
Перев'язати рулет у декількох місцях мотузкою.
Змішати приправу для м'яса із олією і змастити рулет із усіх сторін. Загорнути у фольгу і поставити у духовку на 1,5 години. За 20 хв до закінчення розкрити фольгу, щоб рулет підрум'янився.
Закупка рецепты - рецепти.
Дома в Рождественской Хаве: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты тортов без выпечкиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter