Рулет із риби
- Риба (судак, тріска, щука)
- Хліб
- Гриби
- Цибуля ріпчаста
- Яйце
- Олія рослинна
- Зелень
- Петрушка
- Перець чорний
- Сіль
Рибу дрібно порубати, додати замочений у молоці і віджатий хліб, посолити, поперчити і добре перемішати. Обсмажити в олії нарізану цибулю, додати відварені і тонко нарізані білі гриби, обсмажити разом, змішати з яйцями, звареними в круту і нарізаними скибочками, заправити сіллю і перцем.
На вологий рушник укласти щільним шаром рубану рибу, а на неї - охолоджений фарш (довгою гіркою). За допомогою рушника з'єднати краї. Узявшись за краї рушника, перекласти рулет швом вниз на змащене олією деко, змастити рулет яйцем, обсипати сухарями, збризнути олією і запікати в духовці 20-40 хвилин при 180 градусах, зрідка поливаючи жиром.
Готовий рулет злегка остудити, розрізати на порції і перекласти на тарілки, полити олією, збоку підлити томатний соус і посипати дрібно рубаною зеленню петрушки і селери.
Рецепти страв на польськй моврецепти
Рецепты тортов: рецепт торта вишиванка.
Кухонные Принадлежности: выпечка на новый год с фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепти гарячих страв. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вышивать легко: кулинарные рецепты с фотографиями.
http://recepti.biz.ua рецепт трубочки с заварным кремом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter