Руки дружби
- Каре ягня 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Кінза (гілочки)
- Спеції (пелюстки шафрану, хмелі-сунелі, уцхо-сунелі, сіль, оцет, соєвий соус, сік лимона)
- Сливи мариновані 6 шт.
Каре ягня розділити на дві рівні частини по міжреберному простору (між 4 та 5 ребром).
Обсмажити 5 хвилин у добре розігрітій сковороді і перекласти в аерогриль (можна в духовку у відкритій посудині). Поставити на 230 градусів на 40 хвилин.
За 5 хвилин до готовності нарізати цибулю тонкими півкільцями і спасерувати у теплій воді з оцтом і сіллю, нарубати кінзу. Змішати мариновану цибулю і насічену кінзу, викласти у центр тарілки.
По периметру тарілки покласти мариновані сливи і приготувати соус. Змішати соєвий соус і лимонний сік у співвідношенні 50/50, трохи посолити і додати хмелі-сунелі. М'ясо викласти на тарілку "сплітаючи пальці" над цибулею, посолити, посипати уцхо-сунелі, для краси пелюстками шафрану.
Рецепти закусок з фоторецепти
Рецепт приготовления блюда селедка под шубой. Рецепт приготовление селедку под шубой.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт маргариты пиццы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter