Рибно-овочева-запіканка
- Картопля 750 г
- Броколі 500 г
- Сіль
- Філе рибне (тріска) 400 г
- Сметана (жирна, 30%) 200 г
- Гірчиця (зерниста) 2 ст.л.
- Перець чорний
- Сир твердий (пармезан) 2 ст.л.
Картоплю добре помити і варити у киплячій воді приблизно 25 хвилин. Воду злити, картоплю остудити, почистити і нарізати часточками.
Броколі почистити, помити, розділити на трояндочки і варити у невеликій кількості води приблизно 7 хвилин. Потім злити гарячу воду і облити холодною водою. Дати воді добре стекти.
Духовку нагріти до 200 градусів. Філе риби обмити, обсушити і нарізати шматочками.
Сметану і гірчицю розмішати, посолити, поперчити. Рибу, картоплю і броколі перемішати і перекласти у форму для запікання, змащену олією. Зверху розподілити соус, все посипати сиром.
Запіканку поставити у духовку і випікати до золотистої скоринки приблизно 20 хвилин.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти. Рецепты пирогов и пирожков.
Рецепт Украинского борща http://recepti.biz.ua
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты американской кухни с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Осетинские пироги Три Пирога - песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter