Рибно-овочева-запіканка

ДРУГІ СТРАВИ
810 Рибно-овочева-запіканка
Фото - Рибно-овочева-запіканка
інгредієнти:
  • Картопля 750 г
  • Броколі 500 г
  • Сіль
  • Філе рибне (тріска) 400 г
  • Сметана (жирна, 30%) 200 г
  • Гірчиця (зерниста) 2 ст.л.
  • Перець чорний
  • Сир твердий (пармезан) 2 ст.л.

Рибно-овочева-запіканка інгредієнти

Рибно-овочева-запіканка Картоплю добре помити і варити у киплячій воді приблизно 25 хвилин. Воду злити, картоплю остудити, почистити і нарізати часточками.

фото Рибно-овочева-запіканка Броколі почистити, помити, розділити на трояндочки і варити у невеликій кількості води приблизно 7 хвилин. Потім злити гарячу воду і облити холодною водою. Дати воді добре стекти.

Рибно-овочева-запіканка Картопля Духовку нагріти до 200 градусів. Філе риби обмити, обсушити і нарізати шматочками.

Рибно-овочева-запіканка Брокколі Сметану і гірчицю розмішати, посолити, поперчити. Рибу, картоплю і броколі перемішати і перекласти у форму для запікання, змащену олією. Зверху розподілити соус, все посипати сиром.

Рибно-овочева-запіканка Сіль Запіканку поставити у духовку і випікати до золотистої скоринки приблизно 20 хвилин.

Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти. Рецепты пирогов и пирожков.

Рецепт Украинского борща http://recepti.biz.ua

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты американской кухни с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Осетинские пироги Три Пирога - песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.

recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

реферат американская кухня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter