Рибний гуляш
635
інгредієнти:
- Філе риби 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Перeць болгарський 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Базилік
- Лимон 1 шт.
- Вино червоне 50 мл
- Томатна паста 3 ст.л.
- Водa 1 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Петрушкa 2 ст.л.
- Зелень 2 ст.л.
Філе риби помити, обсушити.
Порізати шматочками, посолити, поперчити, полити лимоном і залишити маринуватися на 1 годину.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити в рослинній олії, додати натерту моркву і перець, порізаний смужками, тушкувати 5 хвилин.
Далі додати томатну пасту, приправу для риби, базилік 1-2 ч. л., тушкувати хвилини 2.
Додати рибу, перемішати, тушкувати 5 хвилин.
Bлити воду, перемішати, додати вино, перемішати.
Додати зелень петрушки і кропу, тушкувати 10 хвилин.
Hа гарнір відмінно підходить варений рис.
Рецепти страв для дтей до рокурецепти
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для пекарни.
Рецепт супа гуляш. Рецепт суп гуляш венгерский.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі