Рибна бандероль

ДРУГІ СТРАВИ
658 Рибна бандероль
Фото - Рибна бандероль
інгредієнти:
  • Форель (лосось, сьомга)
  • Сік лимонний
  • Мед
  • Соус соєвий
  • Сіль
  • Цибуля зелена
  • Імбир (мелений)
  • Перець солодкий
  • Часник
  • Олія соняшникова
  • Вершки
  • Креветки
  • Приправа

Форель очистити, випатрати і ретельно промити, ножем зробити глибокий надріз уздовж хребта і роблячи невеликі підрізи уздовж ребер, розділити рибу на дві половини. Видалити хребет. Дуже гострим ножем зробити на шкірі одного філе глибокі хрестоподібні розрізи.

Начинка.

Зелену цибулю нарізати навскіс невеликими шматочками, солодкий перець тонкими півкільцями, часник подрібнити. Обсмажити у сковорідці на олії цибулю, часник, перець до м'якості, додати імбир. Ввести вершки, розмішати і готувати доки суміш не загусне, додати креветки, готувати 1 хвилину.

На харчову плівку шкірою вниз помістити філе без надрізів, рівним шаром розподілити по рибі приготовлену начинку. Видавити зверху кілька крапель лимонного соку, присипати приправою для риб, накрити другим шматком філе (з надрізами), злегка придавити і зв'язати мотузочками.

Загорнути рибу у плівку і "відправити" на годинку в холодильник.

Шматок пергаменту викласти на деко, зверху рибу й у розігріту духовку до 220°С на 40-50 хвилин.

У мисочці розігріти 2 ст. л. лимонного соку, 2 ст. ложки меду, 2 ст. ложки соєвого соусу, довести до кипіння, коли риба готова, цим соусом полити форель, накрити фольгою і поставити в духовку відключену на 5-10 хвилин.

 

Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото. Рецепти до Великодня.

Все кулинарно-домашние сайты. Сайты кулинарной тематики.

Рецепты Приготовления: рецепт салата с морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter