Рибка у рисовій скоринці
736
інгредієнти:
- Риба (філе, морський язик) 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Рис (відварений) 1 скл.
- Сіль
Рибу порізати на порційні шматки, посолити, вмочити у збите яйце.
Обваляти у відвареному рисі і дати трохи підсохнути (щоб рис приклеївся за допомогою яйця до рибки).
Обсмажити з двох боків на олії до готовності.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти. Легкие Рецепты на любой вкус.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты греческой кухни с фото. Готовим со вкусом.
ЗдесьКулинарные рецепты
Кульки з ниток ютубкульки
Домашний майонез на молоке тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі