Риба, запечена із тапенадом
- Філе рибне (білої риби) 400 г
- Помідор 2 шт.
- Лимон 0.25 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Сухарі панірувальні 1 ст.л.
- Маслини чорні (без кісточок) 100 г
- Часник 2 зуб.
- Каперси (малі) 5 шт.
- Анчоуси 2 шт.
- Ром (темний) 1 ч.л.
- Олія оливкова 2.5 ст.л.
- Зелень (свіжа)
Тапенад. У блендері або м'ясорубці подрібнити маслини, часник, анчоуси, каперси.
Добре перемішати з оливковою олією (1,5 ст. л.) і ромом.
Соус.
Лимон нарізати на 4 частини, відокремити скоринки від м'якоті.
М'якоть подрібнити.
Цибулю нарізати на 4 частини, розібрати на листочки і обсмажити на розігрітій сковороді до зарум'янювання.
Додати м'якоть лимона і 1,5 нарізаних помідорів, сіль, перець і тушкувати близько 5 хв, викласти у вогнетривку посудину.
Шматочки риби викласти зверху, намазати тапенадом, посипати сухарями, прикрасити залишками помідора і лимонними скоринками і поставити у розігріту (220°C) духовку на 15-20 хв.
Готову рибку посипати зеленню і подати.
Рецепты с фото - салаты с редькой рецепты с фото.
Правильне харчування менюправильне харчування
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Рецепт домашней выпечки хлеба. Рецепт домашней выпечки ржаного хлеба.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
http://recepti.biz.ua кулинарные сайты как приготовить ролл с лососем
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter