Риба під шубкою
- Риба (філе пангасіуса (морський язик) або тілапії (морська курка)) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (велика) 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Сир твердий 150 г
- Майонез 150 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Нарізати цибулю чвертькільцями, обсмажити трохи. Залишити остигати. Обсмажити моркву, натерту на крупній тертці. Трохи охолодити.
Нарізати філе невеликими шматочками, приблизно 3 на 3 см. Викласти їх у хаотичному порядку у форму. Посолити, поперчити, скропити соком лимона.
Викласти на філе моркву, потім цибулю, потім натертий на крупній тертці сир.
Змастити майонезом. Поставити в духовку на 30-40 хвилин.
Коли з'явиться апетитна, ароматна і виразно золотава скоринка, дістати все з духовки.
Рецепти тортарецепти
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт кофе гляссе горячийКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Кулинарный сайт в картинках. Кулинарный поединок сайт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter