Риба під шубкою

ДРУГІ СТРАВИ
792 Риба під шубкою
Фото - Риба під шубкою
інгредієнти:
  • Риба (філе пангасіуса (морський язик) або тілапії (морська курка)) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква (велика) 2 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Майонез 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Рибка під шубкою інгредієнти Нарізати цибулю чвертькільцями, обсмажити трохи. Залишити остигати. Обсмажити моркву, натерту на крупній тертці. Трохи охолодити.

Нарізати філе невеликими шматочками, приблизно 3 на 3 см. Викласти їх у хаотичному порядку у форму. Посолити, поперчити, скропити соком лимона.

Викласти на філе моркву, потім цибулю, потім натертий на крупній тертці сир.

Змастити майонезом. Поставити в духовку на 30-40 хвилин.

Коли з'явиться апетитна, ароматна і виразно золотава скоринка, дістати все з духовки. 

 

Рецепти тортарецепти

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепт кофе гляссе горячийКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Кулинарный сайт в картинках. Кулинарный поединок сайт.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошагово с фото. Рецепты Мультиварка Пошагово.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter