Рагу із курки у пікантному соусі
- Курка 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Часник 4 зуб.
- М´ята 1 шт.
- Помідор консервований
- Горошок зелений
Вимити курку під струменем холодної води, обсушити, промокнувши серветкою, і розрізати на 8 частин ножицями для птиці. Очистити цибулю і часник. Цибулю дрібно порубати, а часник пропустити через прес. Вимити м'яту, стряхнути крапельки води, обірвати листочки і дрібно порубати.
Розігріти олію у жаровні, добре обсмажити курку з усіх сторін. Посолити, поперчити, вийняти і поставити у тeпле місце. Покласти у жир, що залишився від смаження м'яса, цибулю і часник і на слабкому вогні тушкувати 3 хв.
Посипати цибулю і часник карі і викласти у сковороду консервовані помідори разом із соком, додати шматочки курки і м'яту. Тушкувати під кришкою 45 хв на середньому вогні. Через 30 хв додати заморожений горошок і перемішати.
Невероятно вкусные рецепты блюд - рецепти.
Салат австрийский с семгойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт суп гуляш из свининыКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter