Рагу із курки у пікантному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1184 Рагу із курки у пікантному соусі
Фото - Рагу із курки у пікантному соусі
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 250 г
  • Часник 4 зуб.
  • М´ята 1 шт.
  • Помідор консервований
  • Горошок зелений

Вимити курку під струменем холодної води, обсушити, промокнувши серветкою, і розрізати на 8 частин ножицями для птиці. Очистити цибулю і часник. Цибулю дрібно порубати, а часник пропустити через прес. Вимити м'яту, стряхнути крапельки води, обірвати листочки і дрібно порубати. 

Розігріти олію у жаровні, добре обсмажити курку з усіх сторін. Посолити, поперчити, вийняти і поставити у тeпле місце. Покласти у жир, що залишився від смаження м'яса, цибулю і часник і на слабкому вогні тушкувати 3 хв. 

Посипати цибулю і часник карі і викласти у сковороду консервовані помідори разом із соком, додати шматочки курки і м'яту. Тушкувати під кришкою 45 хв на середньому вогні. Через 30 хв додати заморожений горошок і перемішати.

Невероятно вкусные рецепты блюд - рецепти.

Салат австрийский с семгойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт суп гуляш из свининыКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter