Пряна яловичина "Фахітос"
- Яловичина 1 кг
- Перець червоний (солодкий) 1 шт.
- Оцет яблучний 3 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Соус чилі 2 ст.л.
- Кмин 1 ст.л.
- Перець червоний мелений 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Яловичину очистити від жиру, нарізати на порційні шматки.
У ємність налити оцет, мед, перемішати. Додати олію, часник, соус чилі (або мелений перець), кмин і червоний мелений перець. Усе ретельно перемішати.
Покласти у маринад м'ясо, перевернути, щоб просочилося з усіх сторін. Залишити маринуватися на півгодини, можна і довше.
Цибулю нарізати півкільцями.
Перець нарізати соломкою.
Нагріти духовку до 210 градусів. Маринад злити у сковороду. М'ясо викласти на деко з фольгою, поставити у духовку на середній рівень. Через 10 хвилин м'ясо перевернути.
Довести маринад до кипіння, додати цибулю і перець, обсмажити на сильному вогні 1-2 хвилини. Додати трохи олії і обсмажити під кришкою на слабкому вогні ще хвилин 5.
Дістати яловичину, дати їй охолонути.
М'ясо нарізати смужками, додати до цибулі і перцю у сковороду, налити сік із деко і тушкувати 5 хвилин. Посолити.
Подавати Фахітос у листі пекінської капусти.
Вкусные и простые рецепты салатов: рецепти.
Рецепты праздничных новогодних салатов http://recepti.biz.ua
Бездрожжевой хлеб в хлебопечке - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепт хлеба.
Сборник рецептов Холодных закусок recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.
Яблочный штрудель из лаваша в микроволновкеяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter