Плов східний

ДРУГІ СТРАВИ
650 Плов східний
Фото - Плов східний
інгредієнти:
  • Морква 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1.5 кг
  • Водa газована 1.5 л
  • Помідор 3 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Олія соняшникова 600 мл
  • Рис 800 г
  • Сіль 15 г
  • Баранина

Плов східний інгредієнти Обробити баранячу ногу (вилучити пашину із внутрішньої частини ноги і зачистити м'ясо від жирової плівки). Далі розрізати м'ясо шматками 3-4 см до кістки ножем, а кістку перерубати кухонною сокиркою. Замочити баранину у воді на ніч. Потім обсушити м'ясо, помістити у казан із нагрітою олією.

Плов східний

Моркву нарізати уздовж, товщиною зі звичайну кулькову ручку.

фото Плов східний Цибулю нарізати великими півкільцями.

Плов східний Морква Коли м'ясо обсмажиться до золотистої скоринки, дістати шумівкою і дати час стекти олії.

Плов східний Цибуля ріпчаста В останній після смаження м'яса олії, обсмажити моркву протягом 5-8 хвилин.

Плов східний Водa газована Додати цибулю і томати, з яких заздалегідь видалити шкірочку (для цього зробити невеликі розрізи на шкірі і обдати окропом, шкірка легко видалиться ножем) і тушкувати 5-10 хвилин під кришкою.

Плов східний Помідор Обробити обсмажене м'ясо, відокремлюючи його від кістки і нарізаючи невеликими шматочками.

Плов східний Лимон У тушковані овочі додати м'ясо, спеції, сіль і 1/4 частину мінеральної води. Для отримання істинного плову все має протушкуватися протягом 20-30 хвилин для отримання так званого зирвака.


Засипати попередньо промитий рис у зирвак і залити залишеною мінеральною водою, змішаною із соком одного лимона ( рис закрити водою на 1 см не більше).

Помішувати плов шумівкою, ще 15-20 хвилин без кришки, зайва вода википить і плов готовий.

Рецепти для мультиварки мулинекс се 503рецепти

рецепты пончиков на кефире

салат из брокколи рецепты

Немецкая кухня рецепты с фотоИнформация о немецких догах. Питомник немецких овчарок

recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter