Плов східний
- Морква 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1.5 кг
- Водa газована 1.5 л
- Помідор 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Олія соняшникова 600 мл
- Рис 800 г
- Сіль 15 г
- Баранина
Обробити баранячу ногу (вилучити пашину із внутрішньої частини ноги і зачистити м'ясо від жирової плівки). Далі розрізати м'ясо шматками 3-4 см до кістки ножем, а кістку перерубати кухонною сокиркою. Замочити баранину у воді на ніч. Потім обсушити м'ясо, помістити у казан із нагрітою олією.
Моркву нарізати уздовж, товщиною зі звичайну кулькову ручку.
Цибулю нарізати великими півкільцями.
Коли м'ясо обсмажиться до золотистої скоринки, дістати шумівкою і дати час стекти олії.
В останній після смаження м'яса олії, обсмажити моркву протягом 5-8 хвилин.
Додати цибулю і томати, з яких заздалегідь видалити шкірочку (для цього зробити невеликі розрізи на шкірі і обдати окропом, шкірка легко видалиться ножем) і тушкувати 5-10 хвилин під кришкою.
Обробити обсмажене м'ясо, відокремлюючи його від кістки і нарізаючи невеликими шматочками.
У тушковані овочі додати м'ясо, спеції, сіль і 1/4 частину мінеральної води. Для отримання істинного плову все має протушкуватися протягом 20-30 хвилин для отримання так званого зирвака.
Засипати попередньо промитий рис у зирвак і залити залишеною мінеральною водою, змішаною із соком одного лимона ( рис закрити водою на 1 см не більше).
Помішувати плов шумівкою, ще 15-20 хвилин без кришки, зайва вода википить і плов готовий.
Рецепти для мультиварки мулинекс се 503рецепти
Немецкая кухня рецепты с фотоИнформация о немецких догах. Питомник немецких овчарок
recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter