Перепелиці під соусом
- Перепелиця
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Сало
- Телятина
- Петрушка (листя)
- Цибуля 1 шт.
- Вино (біле чи червоне)
- Бульйон 1 скл.
Змастити дно каструлі 1 ложкою олії, накласти 1/4 фунта тонкими скибочками нарізаного шпику, 1/2 фунта скибочками нарізаної телятини, трохи нарубаних листків петрушки, 1 цибулину нашатковану, масло, 1 чарку білого або червоного вина, 1 скл. бульйону, а потім очищені перепілки, закрити кришкою і варити до готовності. Коли будуть готові, вийняти. Облити процідженим жиром. Подавати з рисом, звареним на воді, з маслом і перемішаним із пармезаном.
Рецепти страв для дтей 7 мсяцврецепти
Рецепт салат охотничий с печеньюРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пицца начинка для пиццы с фото в домашнихПиццы, салаты, напитки
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рушники оптом: вкусные рецепты с фото на пасху. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Приготовь крем для торта - крем с манкой для торта.
recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter