Перепелиці під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
667 Перепелиці під соусом
Фото - Перепелиці під соусом
інгредієнти:
  • Перепелиця
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Сало
  • Телятина
  • Петрушка (листя)
  • Цибуля 1 шт.
  • Вино (біле чи червоне)
  • Бульйон 1 скл.

Змастити дно каструлі 1 ложкою олії, накласти 1/4 фунта тонкими скибочками нарізаного шпику, 1/2 фунта скибочками нарізаної телятини, трохи нарубаних листків петрушки, 1 цибулину нашатковану, масло, 1 чарку білого або червоного вина, 1 скл. бульйону, а потім очищені перепілки, закрити кришкою і варити до готовності. Коли будуть готові, вийняти. Облити процідженим жиром. Подавати з рисом, звареним на воді, з маслом і перемішаним із пармезаном. 

 

Рецепти страв для дтей 7 мсяцврецепти

Рецепт салат охотничий с печеньюРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Пицца начинка для пиццы с фото в домашнихПиццы, салаты, напитки

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рушники оптом: вкусные рецепты с фото на пасху. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Приготовь крем для торта - крем с манкой для торта.

recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

рецепт медовика

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter