Перчик
- Перець болгарський (червоний) 12 шт.
- Перець стручковий дунганський 12 шт.
- Часник 6 зуб.
У сковорідку налити олію. Викласти перець. Накрити кришкою і обсмажувати на повільному вогні, з двох сторін, до надання м'якості і утворення скоринки. Після того, як весь перець обсмажиться, викласти в глибоку каструлю. Посолити, посипати дрібно покришеним часником і кропом. Можна вилити залишки олії в каструлю. Дати охолонути.
Про Рецепты прикорма: рецепти.
Закуски Рыбные и салаты. Рыбный салат консервы.
Мясные салаты с ананасомМясные консервы. Производство мясной продукции
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кульков евгений анатольевич тут
Рецепты юлии высоцкойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Яблочный штрудель рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter