Печінка у японському стилі

ДРУГІ СТРАВИ
636 Печінка у японському стилі
Фото - Печінка у японському стилі
інгредієнти:
  • Печінка яловича 0.5 кг
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Вино біле напівсолодке 4 ст.л.
  • Імбир мелений 0.5 ч.л.
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Перець червоний (мелений)
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія 4 ст.л.

Печінка в японському стилі інгредієнти 

Печінка в японському стилі Нарізати попередньо промиту печінку брусочками.

фото Печінка в японському стилі Перекласти у посудину, де вона буде маринуватися.

Печінка в японському стилі Печінка яловича Маринад: змішати вино, 1 ч. л. цукру, 2 ст. л. соєвого соусу і дрібно нарізану цибулю.

Печінка в японському стилі Соєвий соус Залити маринадом печінку і залишити на 30-40 хвилин.

Печінка в японському стилі Цукор Нарізати болгарський перець і подрібнити часник.

Печінка в японському стилі Вино біле напівсолодке Печінку викласти на розпечену сковороду, додати нарізаний перець, часник і імбир. Смажити хвилин 5 на сильному вогні, періодично помішуючи.

Печінка в японському стилі Імбир мелений Потім додати 1 ч. л. цукру, червоний мелений перець, 2 ст. л. соєвого соусу і смажити ще кілька хвилин до повної готовності, також періодично помішуючи.

Печінка в японському стилі Червоний болгарський перець Подавати з рисом.

Рецепти для мультиварки делманорецепти

Рецепты С Фото на любой вкус: десерты без выпечки рецепты с фото.

Рейтинг известных кулинарных сайтов. Кулинарный сайт блокнот.

Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Как приготовить летний салат.

Праздничные салаты на Новый год 2014Праздничное агентство

recepti.biz страви для святкового столу

Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото.

Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.

рецепты салатов с каперсами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter