Печінка у японському стилі
- Печінка яловича 0.5 кг
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Вино біле напівсолодке 4 ст.л.
- Імбир мелений 0.5 ч.л.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Перець червоний (мелений)
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія 4 ст.л.
Нарізати попередньо промиту печінку брусочками.
Перекласти у посудину, де вона буде маринуватися.
Маринад: змішати вино, 1 ч. л. цукру, 2 ст. л. соєвого соусу і дрібно нарізану цибулю.
Залити маринадом печінку і залишити на 30-40 хвилин.
Нарізати болгарський перець і подрібнити часник.
Печінку викласти на розпечену сковороду, додати нарізаний перець, часник і імбир. Смажити хвилин 5 на сильному вогні, періодично помішуючи.
Потім додати 1 ч. л. цукру, червоний мелений перець, 2 ст. л. соєвого соусу і смажити ще кілька хвилин до повної готовності, також періодично помішуючи.
Подавати з рисом.
Рецепти для мультиварки делманорецепти
Рецепты С Фото на любой вкус: десерты без выпечки рецепты с фото.
Рейтинг известных кулинарных сайтов. Кулинарный сайт блокнот.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Как приготовить летний салат.
Праздничные салаты на Новый год 2014Праздничное агентство
recepti.biz страви для святкового столу
Закупка рецепты: рецепты пошагово с фото.
Рецепты соусов на каждый день: как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter