Печінка "Недільна"
- Печінка куряча 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Розмарин (сухий)
- Сіль
- Сік лимона 2 ст.л.
- Гірчиця (діжонська) 1 ч.л.
- Борошно
- Яйце 2 шт.
Змішати всі продукти для маринаду (олія, часник, розмарин, сіль, сік лимона, гірчиця), добре перемішати і залити помиту, висушену курячу печінку (якщо шматочки великі - розрізати). Перемішати дерев'яною ложкою, залишити на 1-1,5 години маринуватися, за цей час перемішувати кілька разів.
Потім печінку обваляти у борошні, у яйці і обсмажити на олії. Цибулину нарізати кружечками і теж обсмажити, викласти зверху печінки.
Рецепти для мультиварки делманорецепти
Первые блюда рецепт с фотоКулинарные рецепты. Рецепты русской кухни М Сырникова
Рецепты Приготовления: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Диета: рецепты для похудения.
Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
recepti.biz.ua Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, окрошка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter