Печений перець під пікантним соусом
1617
інгредієнти:
- Перець болгарський - 500 г
- Горіх грецький - 100-150 г
- Часник - 5 зуб.
- Сік лимонний - 1 ч. л.
- Сметана - 3 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Цукор-пісок (за смаком)
- Чорний перець (мелений за смаком)
- Зелень петрушки - 1 / 4 пучків.
Болгарський перець помити, викласти на деко, змащене рослинним маслом, і випікати в духовці при температурі 200 градусів хвилин 20-30.
Для заправки: часник натерти на дрібній тертці.
Грецькі горіхи подрібнити.
Часник і горіхи змішати, додати лимонний сік, сметану. Посолити, посахарити і поперчити за смаком.
Печений перець очистити від шкірки, насіння, нарізати локшиною.
Змішати з заправкою, зверху посипати зеленню.
Смачного!.
Рецепти на кожен день здесь
Салаты в стакане фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат. Вкуснейший салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі