Овочеве рагу
- Кабачок
- Картопля
- Морква
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Зелень
- Олія рослинна
Нарізати кубиками картоплю і кабачок. Укласти їх у сотейник, на дно налити трохи олії, щоб картопля не пригоріла. Поставити на малий вогонь, закрити кришкою і тушкувати. Постійно потрібно помішувати.
Натерти моркву на крупній тeртці, нарізати момідори кубиками, цибулю і часник дрібно нашаткувати. Все це із олією тушкувати в іншій сковороді до википання рідини. Посолити.
Змішати в першій сковороді тушковані кабачки з картоплею і всі інгредієнти другої сковороди. Тушкувати все разом хвилин 5.
Нарізати будь-яку зелень. Додати її в рагу, всe акуратно перемішати.
Очень вкусные закуски - рецепти.
Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета. Кулинарные блюда для худеющих.
Рецепты без выпечкиСборник кулинарных рецептов. Рецепты блюд в глиняных горшочках
Рецепт салат очень вкусный. Рецепты приготовления вкусных салатов.
recepti.biz.ua Майонез легкий
Яблочный штрудель простой рецепт видеояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter