Овочева запіканка-рагу
- Гарбуз 400 г
- Баклажани 2 шт.
- Перeць болгарський 1 шт.
- Селера черешкова (стебло) 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Пoмідoр (томати в своєму соку) 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Цукор 2 ч.л.
- Прянощі
- Перець
Ріжемо гарбуз, баклажани, стеблову селеру і перець великими брусками, і злегка маринуємо в розсолі від домашніх консервованих огірків із додаванням часнику і всіляких приправ. Через брак розсолу, можна зробити легкий маринад із лимонним соком або яблучним. Можна просто посолити, поперчити, додати улюблені приправи, пару зубчиків часнику. Перемішати і дати постояти доки готуємо інше.
Заслати деко фольгою, скропити олією і укласти моркву, порізану великими брусками.
Наступний шар - мариновані овочі.
Далі, нарізану крупно цибулю і 4-6 зубчиків часнику, нарізаних побільше, можна навіть половинками. Все це знову скропити олією. Підлити води або маринаду, в якому маринували овочі, можна і томатний сік, але злегка розведений водою.
Присипати 1-2 чайними ложечками цукру. Посолити зверху і поперчити, знову можна присипати будь-якими приправами, якщо є - зеленню (петрушка, селера). Останній шар - помідори (можна консервовані). Поставити в духовку, нагріту до 200 градусів. Запікати більше години. Доки все це запікається, дивитися і, якщо треба, підливати воду або розсіл. Полити олією, що буде на дні дека.
Невероятно вкусные рецепты блюд: рецепти. Конкурс кулинарных рецептов.
Вкусные рецепты просто - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепти блюд на кожен день.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта. Рецепты тортов.
Рецепты вкусных первых блюд - рецепты первых блюд с фото.
Пасхальные рецепты - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter