М'ясо у вершковому соусі
- Свинина 1 кг
- Молоко (вершки) 2.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка) 1 пуч.
- Картопля (молода) 5 шт.
- Спеції
- Олія рослинна
М'ясо нарізати на невеликі шматочки.
Часник пропустити через прес або розчавити широким ножем і дрібно нарізати.
М'ясо викласти на розігріту сковороду, злегка обсмажити.
Нарізати зелень.
Приготувати соус: у молоко (вершки) додати часник, сіль, спеції, зелень. Ввести 1 ст. л. борошна. Ретельно перемішати.
Додати соус до м'яса, постійно помішуючи, довести до кипіння. Поставити на маленький вогонь і щe 5 хвилин тримати під кришкою.
На гарнір приготувати картоплю по-селянськи. Бульби картоплі розрізати навпіл, потім ці половинки ще раз навпіл.
Закип'ятити підсолену воду і на 5 хвилин занурити у каструлю картоплю.
Вийняти картоплю, викласти на деко, вистелене фольгою.
Всі шматочки ретельно промазати соняшниковою олією, посипати сіллю і спеціями.
Запікати у духовці при температурі 180-200 градусів до готовності.
Готову картоплю викласти на тарілку і полити вершковим соусом.
Рецепти для фуршетурецепти
Салати та закуски глоряРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
рецепты салат корейская морковь копченая Курица
Салат рецепты фото. Рецепты оригинальных салатов с фото.
Кулинарные рецепты сайты. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter