М'ясо по-мексиканськи
758
інгредієнти:
- Свинина (безкісткова) 800 г
- Кукурудза (консервована) 1 бан.
- Квасоля (біла або червона консервована) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перeць болгарський 4 шт.
- Приправа
- Томатна паста 5 ст.л.
- Зелень
- Олія рослинна
Свинину нарізати брусочками, додати кукурудзу, квасолю, ріпчасту цибулю, солодкий перець, томатну пасту, приправу, зелень.
Все перемішати і поставити у холодильник на 3 години.
Потім увесь вміст викласти на сковороду із добре розігрітою олією і смажити, помішуючи, до готовності, кришкою не закривати.
Очень вкусные закуски - рецепти.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з курячим мясом.
Салаты из брокколи с фотоПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Скумбрия в маринаде рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі