М'ясо по-бургундськи

ДРУГІ СТРАВИ
713 М'ясо по-бургундськи
Фото - М'ясо по-бургундськи
інгредієнти:
  • Бекон (грудка) 250 г
  • Яловичина (вирізка) 1 кг
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Вино (сухе червоне) 750 мл
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Бульйон 500 мл

М'ясо по-бургундськи. від Джулії Чайлд інгредієнти

М'ясо нарізати кубиками, приблизно 3х3 см, просушити на паперовому рушнику.

М'ясо по-бургундськи. від Джулії Чайлд Бекон тонко нарізати і занурити у киплячу воду на 10 хвилин. Бульйон злити. Нагріти сковорідку і обсмажити в оливковій олії смужки бекону приблизно 2-3 хвилини. Викласти у термостійку форму.

фото М'ясо по-бургундськи. від Джулії Чайлд У жир, що залишився, викласти м'ясо. Обсмажити з усіх сторін. Перекласти у форму до бекону.

М'ясо по-бургундськи. від Джулії Чайлд Бекон В останньому на сковороді жирі обсмажити дрібно нарізану цибулю і моркву.

М'ясо по-бургундськи. від Джулії Чайлд Яловичина До м'яса додати обсмажену моркву з цибулею. Додати сіль, добре перемішати. Додати борошно і знову добре перемішати. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 4 хв. Знову добре перемішати і знову в духовку на 4 хв. Зменшити духовку до 160 градусів.

М'ясо по-бургундськи. від Джулії Чайлд Олія оливкова Дістати форму, влити вино, бульйон і томатну пасту. Знову добре перемішати, закрити кришкою і поставити у нижнє відділення духовки на 2,5 години.

М'ясо по-бургундськи. від Джулії Чайлд Моркoвь

Вкусные рецепты - рецепти. Вкусные рецепты просто.

Рецепты Для Мультиварки - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.

Рецепт приготовления блюд из рыбы recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Рецепты с фото - рецепт рахат лукума с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter