М'ясо по-бургундськи
- Бекон (грудка) 250 г
- Яловичина (вирізка) 1 кг
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Вино (сухе червоне) 750 мл
- Томатна паста 1 ст.л.
- Бульйон 500 мл
М'ясо нарізати кубиками, приблизно 3х3 см, просушити на паперовому рушнику.
Бекон тонко нарізати і занурити у киплячу воду на 10 хвилин. Бульйон злити. Нагріти сковорідку і обсмажити в оливковій олії смужки бекону приблизно 2-3 хвилини. Викласти у термостійку форму.
У жир, що залишився, викласти м'ясо. Обсмажити з усіх сторін. Перекласти у форму до бекону.
В останньому на сковороді жирі обсмажити дрібно нарізану цибулю і моркву.
До м'яса додати обсмажену моркву з цибулею. Додати сіль, добре перемішати. Додати борошно і знову добре перемішати. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 4 хв. Знову добре перемішати і знову в духовку на 4 хв. Зменшити духовку до 160 градусів.
Дістати форму, влити вино, бульйон і томатну пасту. Знову добре перемішати, закрити кришкою і поставити у нижнє відділення духовки на 2,5 години.
Вкусные рецепты - рецепти. Вкусные рецепты просто.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Рецепт приготовления блюд из рыбы recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты с фото - рецепт рахат лукума с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter