М'ясні котлети зі шпротами
716
інгредієнти:
- Фарш м´ясний (свинячий) 500 г
- Шпроти 1 бан.
- Помідор (свіжий) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Хмелі-сунелі
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Фарш посолити, додати в нього часник, пропущений через прес і хмелі-сунелі (1/2 ч. л.). Ретельно перемішати.
Помідори нарізати половинками або кружечками й обсмажити на олії з двох сторін.
Із фаршу зробити коржик. На середину покласти часточку помідора і 1-2 шпротини.
Сформувати котлетку.
Збити яйця з сіллю. Кожну котлетку вмочити в яйце, потім обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на середньому вогні з двох сторін.
Подавати котлети з будь-яким гарніром.
Рецепты с малиной: рецепти.
Пирог из тыквы едим домаРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
recepti.biz начинки на пиццу
Мимоза салатКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі