М’ясне рагу із грибами у вершковому соусі
- М´ясо (свинина, яловичина, телятина) 500 г
- Печериці 200 г
- Гриби (сушені: білі, лисички, опеньки або суміш грибів) 20 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Спеції ("прованські трави", сіль, перець)
- Вершки (25-35%) 3 ст.л.
- Борошно кукурудзяне 3 ч.л.
- Петрушка
- Вино біле сухе 150 г
- Порто ("Мадейра") 50 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
М'ясо нарізати шматочками.
Цибулю почистити, подрібнити.
Печериці нарізати на 3-4 частини.
Сушені гриби замочити у прохолодній воді.
У добре розігрітій сковороді на олії обсмажити м'ясо, цибулю та печериці до рум'яної скоринки.
Посолити і поперчити у процесі смаження, періодично помішуючи.
Коли м'ясо із грибами підрум'яниться, додати біле вино, "Порто" (португальський портвейн, можна замінити міцним вином), лавровий лист, сушені гриби (вимочені) і "прованські трави".
При необхідності додати трохи води або бульйону, щоб рідина покрила м'ясо, і тушкувати на невеликому вогні до готовності.
Коли м'ясо стане м'яким, додати вершки і подрібнену зелень петрушки.
Для того, щоб "загустити" соус, додати кукурудзяне борошно, розведене у невеликій кількості холодної води, від 1 до 3-х чайних ложок - залежно від бажаного ступеня густоти.
Перемішати, перекип'ятити і зняти з вогню.
На гарнір - паста або рис.
Рецепти сирники www.recepti.biz.ua
Первые блюда рецепты в мультиваркеБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: салаты новинки рецепты.
Как приготовить домашний майонез: домашний майонез миксером видео. Как приготовить вкусный шашлык.
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Мультиварка Philips.
Приготовление вкусных блюд: приготовление блюд в микроволновке. Блюда В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления торта наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter