М'ясна підлива до будь-якого гарніру
- М´ясо 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Спеції
М'ясо відварити до напівготовності.
Додати крупно порізану цибулю.
Додати натерту моркву.
Посипати покришеним лавровим листом і, не перемішуючи, накрити кришкою.
Тушкувати не відкриваючи кришку на слабкому вогні 1 годину.
Приготувати заливку: на невеликій сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла.
Всипати борошно і смажити, постійно помішуючи, доки не отримається рідкий млинець красивого золотистого кольору.
Потім влити 500 мл холодної води і, постійно помішуючи віночком, щоб уникнути грудок, варити до загустіння, доки смак борошна повністю не зникне.
Влити у м'ясо борошняну заготовку. Тушкувати ще 5-7 хв.
Подавати із гречкою, макаронами, пюре, рисом.
Рецепти до Великодня. Рецепти для фуршету.
Рецепт торт Киевский. Киевский торт рецепт.
Доставка готовой еды на неделю: рецепты пончиков на кефире.
Американская кухня фильм отзывыСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter