Mulgikapsad
- Квашена капуста 1.5 кг
- Свинина (щока або пузо) 0.5 кг
- Крупа перлова
- Цукор 2 ст.л.
- Перець горошком 10 шт.
Капусту промити, покласти у каструлю, додати води або розсіл від капусти. Перемішати. Води приблизно на рівні з капустою.
Поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати цукор і перець.
Перловку гарно промити, щоку чи пузо нарізати кубиками.
Коли капуста закипить, викласти в каструлю м'ясо, поверх м'яса крупу. Не перемішувати 1,5 год. Через годину розрівняти гірку, але не перемішувати (якщо крупа потрапить на дно каструлі, може пригоріти). Коли візуально видно що крупа набухла, можна заховати її в капусту.
Час приготування залежить від плити. На електричній приблизно 3 години після закипання.
Рецепти на кожен день. Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото.
Духовые шкафы - рецепт мясо с черносливом в духовке.
Квест на день рождения: вкусные торты на день рождения рецепты. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter