Морський окунь, запечений у сметанному соусі
- Окунь морський 800 г
- Петрушка 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 0.5 скл.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Цедра лимона 0.25 ч.л.
- Лимон 0.33 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Розмарин
- Масло вершкове 50 г
Для соусу потрібно змішати сметану, гірчицю, лимонний сік, цедру лимона, сіль і чорний перець.
Обмазати цією сумішшю підготовлену рибину і залишити хвилин на 40. Кілька чайних ложок соусу залишити.
Петрушку і кріп крупно нарізати.
Змішати із залишками соусу.
Рибку викласти на деко, застелене фольгою, у черевце покласти зелень із часником, навколо рибки викласти цибулю і часточки лимона, зверху покласти шматочки вершкового масла і (за бажанням) можна посипати сухим розмарином. Можна додати зерняток гірчиці.
Запікати при 200 градусах до рум'яної скоринки.
Рецепти з фасол та кабачкврецепти
Рецепты для мультиварки, вкусно: салати до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Салат мясной рецептРецепты всевозможных диет
Украинская выпечка рецепты с фотоКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Паска рецепти з фотопаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter