Морський окунь, запечений у сметанному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
837 Морський окунь, запечений у сметанному соусі
Фото - Морський окунь, запечений у сметанному соусі
інгредієнти:
  • Окунь морський 800 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 0.5 скл.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Цедра лимона 0.25 ч.л.
  • Лимон 0.33 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Розмарин
  • Масло вершкове 50 г

Морський окунь, запечений в сметанному соусі інгредієнти Для соусу потрібно змішати сметану, гірчицю, лимонний сік, цедру лимона, сіль і чорний перець.

Морський окунь, запечений в сметанному соусі Обмазати цією сумішшю підготовлену рибину і залишити хвилин на 40. Кілька чайних ложок соусу залишити.

фото Морський окунь, запечений в сметанному соусі Петрушку і кріп крупно нарізати.

Морський окунь, запечений в сметанному соусі Окунь морський Змішати із залишками соусу.

Морський окунь, запечений в сметанному соусі Петрушка Рибку викласти на деко, застелене фольгою, у черевце покласти зелень із часником, навколо рибки викласти цибулю і часточки лимона, зверху покласти шматочки вершкового масла і (за бажанням) можна посипати сухим розмарином. Можна додати зерняток гірчиці.

Морський окунь, запечений в сметанному соусі Часник Запікати при 200 градусах до рум'яної скоринки.

 

Рецепти з фасол та кабачкврецепти

Рецепты для мультиварки, вкусно: салати до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.

Салат мясной рецептРецепты всевозможных диет

Украинская выпечка рецепты с фотоКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Паска рецепти з фотопаска рецепти з фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter