Медальйони зі свинячих ніжок
- Нога свиняча 4 шт.
- Сіль, перець чорний
- Борошно пшеничне 0.75 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
Свинячі ніжки підготувати до варіння: запалити волоски на вогні, помити гарячою водою, пошкребти і очистити.
Варити приблизно 3 години. При варінні додати у каструлю: цілі - моркву і цибулину, пов'язаний ниткою пучок петрушки.
Вийняти зварені ніжки (кісточки повинні щe не випадати, але вже відокремлюватися). Дати трохи охолонути і звільнити від кісток.
Кожну з ніжок (без кісток) розділити на 3-4 частини і сформувати з них медальйони (як оладки), які посипати сіллю і перцем.
Медальйони умочити послідовно: у борошно, яйце і сухарі. Обсмажити з двох боків на добре розігрітій сковорідці з оливковою олією.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с каперсами.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Кондитерские формы.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Кулинарные рецепты.
Французские салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Как приготовить летний салат: салаты вкусные рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из картошкиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить вкусный шашлык: приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Рецепт салата мимоза тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter