Медальйони зі свинячих ніжок

ДРУГІ СТРАВИ
712 Медальйони зі свинячих ніжок
Фото - Медальйони зі свинячих ніжок
інгредієнти:
  • Нога свиняча 4 шт.
  • Сіль, перець чорний
  • Борошно пшеничне 0.75 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Петрушка 1 пуч.

Свинячі ніжки підготувати до варіння: запалити волоски на вогні, помити гарячою водою, пошкребти і очистити.

Варити приблизно 3 години. При варінні додати у каструлю: цілі - моркву і цибулину, пов'язаний ниткою пучок петрушки.

Вийняти зварені ніжки (кісточки повинні щe не випадати, але вже відокремлюватися). Дати трохи охолонути і звільнити від кісток.

Кожну з ніжок (без кісток) розділити на 3-4 частини і сформувати з них медальйони (як оладки), які посипати сіллю і перцем.

Медальйони умочити послідовно: у борошно, яйце і сухарі. Обсмажити з двох боків на добре розігрітій сковорідці з оливковою олією.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с каперсами.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Кондитерские формы.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Кулинарные рецепты.

Французские салаты рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Как приготовить летний салат: салаты вкусные рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат из картошкиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Как приготовить вкусный шашлык: приготовление блюд в микроволновке рецепты.

Рецепт салата мимоза тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter