Медальйони з індички


- Грудка індички 500 г
- Моцарела 125 г
- Помідор 1 шт.
- Бринза (фетакі, фета) 125 г
- Маслини (зелені, фаршировані паприкою) 12 шт.
- Приправа (Песто зелений) 4 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Маслини (без кісточок, чорні) 4 шт.
- Петрушка, базилік
М'ясо нарізати пластинками, помити, обсушити і обсмажити із двох сторін у гарячій оливковій олії по 2-3 хвилини. Посолити і поперчити.
Викласти на деко на папір для випічки.
Помідори і моцарелу нарізати кружечками.
Фету поламати й додати нарізані кружечками маслини.
Розподілити сирні маси по медальйонах.
Запікати протягом 5-7 хв при 200°C.
Медальйони з моцарелою і помідорами доповнити соусом песто і листочками базиліку.
А медальйони з фетою і маслинами прикрасити листком петрушки.
recepti.biz рецепти
Куриный рулет с сыром в духовке с фотокуриный рулет
Скумбрия в маринаде рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Красим айца черничным вареньем. Рецепт черничного варенья.
Маскарпоне в домашних условиях комментариимаскарпоне в домашних условиях
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат гурман рецепт фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Домашняя кулинария на любой вкус: сайт кулинарный. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter