Лінивий голубець
- Капуста білоголова 1 шт.
- Рис 3 скл.
- Фарш (м´ясний, курячий, рибний) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана
- Олія рослинна
- Вода (окріп)
- Сіль
Рис промити і замочити в теплій воді.
Капусту тонко нашаткувати і потерти руками. Цибулю дрібно нарізати.
Глибоку сковороду змастити олією.
Викласти половину капусти. Змастити сметаною. На капусту покласти проціджений рис. На рис викласти м'ясний фарш, потім цибулю і капусту, що залишилася. Змастити сметаною. Залити підсоленим окропом, щоб вода ледь покривала капусту. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні, доки вода не вбереться і рис не стане м'яким.
Можна зробити прошарок з цибульно-моркв’яної заправки, тертого кабачка або гарбуза. Сметану можна замінити майонезом. Зручно робити в пароварці у чаші для круп - все викласти шарами і готувати хвилин 40.
Рецепти редакц. Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото.
Рецепт крабового салата: салати з крабами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат сонечко рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт творожных шариков: рецепти з фото.
Рецепты салатов на любой вкус - салати до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Рецепт лаваш на грилеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Как приготовить летний салат: французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
Повар на мероприятие: кулинарные сайты.
www.recepti.biz.ua маковый кекс торт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter