Ледачі голубці з грибами
- Капуста білоголова 200 г
 - Морква 30 г
 - Цибуля ріпчаста 36 г
 - Гриби свіжі 60 г
 - Рис 15 г
 - Зелень 3 г
 - Сіль
 - Олія рослинна 10 г
 - Майонез пісний
 
 Білоголову капусту зачистити, помити, нашаткувати. Тушкувати на повільному вогні з додаванням олії і трохи рідини, щоб дно прикривало.
 Гриби відварити в солоній воді. Відкинути, щоб стекли. Дрібно нарізати.
 Рис перебрати, добре промити, відварити.
Цибулю почистити, помити, обсмажити.
У обсмажену цибулю додати натерту моркву, злегка обсмажити, додати гриби, довести до готовності.
 У готову капусту додати відварений рис та овочі з грибами. Довести до смаку. Викласти на розігріту тарілку, прикрасити пісним майонезом, зеленню і відвареними грибами.
Рецепти для мультиваркирецепти
картинки футбольный клуб Спартак Москва
Рецепты юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Купить яблоки, цены - салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.
Американская кухня рецепты суповАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter