Ледачі голубці з грибами
- Капуста білоголова 200 г
- Морква 30 г
- Цибуля ріпчаста 36 г
- Гриби свіжі 60 г
- Рис 15 г
- Зелень 3 г
- Сіль
- Олія рослинна 10 г
- Майонез пісний
Білоголову капусту зачистити, помити, нашаткувати. Тушкувати на повільному вогні з додаванням олії і трохи рідини, щоб дно прикривало.
Гриби відварити в солоній воді. Відкинути, щоб стекли. Дрібно нарізати.
Рис перебрати, добре промити, відварити.
Цибулю почистити, помити, обсмажити.
У обсмажену цибулю додати натерту моркву, злегка обсмажити, додати гриби, довести до готовності.
У готову капусту додати відварений рис та овочі з грибами. Довести до смаку. Викласти на розігріту тарілку, прикрасити пісним майонезом, зеленню і відвареними грибами.
Рецепти для мультиваркирецепти
картинки футбольный клуб Спартак Москва
Рецепты юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Купить яблоки, цены - салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.
Американская кухня рецепты суповАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter