Курячий шніцель із морквою
745
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Спеції
- Олія рослинна
Курячі грудки відбити, розрізати на три частини.
Моркву натерти на велику тертку.
Яйце, соєвий соус, спеції збити.
У яєчну суміш додати борошно і моркву, все перемішати.
Шматочки грудки умочити у яєчно-моркв'яну суміш і покласти на сковорідку із розігрітою олією.
Готувати під кришкою на повільному вогні, обсмаживши із двох сторін.
Рецепти печива на рздворецепти
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы
Десерты без выпечки рецепты с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Приготовление плова видео скачатьПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Изумительный персиковый пирог по рецепту Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі