Курячі рулетики
- Філе куряче 3 шт.
- Сир твердий
- Огірок (маринований) 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Морква 1 шт.
- Борошно
- Пиво світле 1 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Петрушка 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
Курячі філе посолити, поперчити. На кожне викласти 1/3 нарізаного маринованого огірка і покласти по скибочці сиру.
Згорнути у рулети і закріпити шпажками або зубочистками.
На сковороді розігріти олію разом із неочищеним зубчиком часнику. Потім обваляти рулетики у борошні і добре обсмажити з усіх боків так, щоб рулетики добре просмажилися.
Добре обсмажені рулетики відкласти.
На тій же сковороді обсмажити цибулю, подрібнений зубчик часнику і моркву.
Додати 1 ст. ложку борошна і добре все перемішати. Потім додати пиво і тушкувати 10-15 хвилин до загустіння. Готовий соус подрібнити у блендері до однорідного стану.
Соусом залити рулетики. Шпажки вийняти.
Рецепти редакц. Рецепти з м яса.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter