Курячі котлети у вершково-грибному соусі та спагеті
- Відбивна куряча 4 шт.
- Печериці 300 г
- Сир твердий 200 г
- Вершки 200 г
- Молоко 1.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець
- Масло вершкове 25 г
Відбити курячі відбивні і викласти все у коробочку. Посолити трохи, залити молоком, щоб покрило все м'ясо, закрити кришкою і поставити у холодильник на одну годину. Через годину дістати відбивні, обсушити паперовими рушниками і смажити на сковорідці на олії по 2-3 хвилини із кожного боку.
Відварити макарони.
Приготувати соус.
Обсмажити на сковорідці гриби, додати подрібнений часник. Додати вершки, посолити і поперчити. Якщо соус густий, додати трохи молока. У кінці додати у соус тертий сир. Викласти спагеті і відбивні. М'ясо рясно полити вершково-грибним соусом і посипати зеленою цибулею.
Рецепти для мультиварки-скороварки флпсрецепти
Вкусные рецепты - рецепти з фото. Вкусное дело.
Фруктовый салат рецепт с фото. Фото и рецепты салатов.
Печень рецепты приготовления http://recepti.biz.ua
Сделать йогурт в домашних условияхЙогурты, йогуртные напитки, творожки, сметана и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter