Курячі кишеньки "Насолода"
- Стегно куряче 6 шт.
- Яйце 4 шт.
- Сир м’який
- Зелень
- Помідор 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
Відокремити м'ясо від кістки.
Курку замаринувати у шматках помідора, полити соком лимона. Залишити.
Збити виделкою яйця із сіллю і приправами. Додати зелень.
Вилити у сковороду, поставити на середній вогонь, накрити кришкою і тушкувати, доки яйця не підсмажаться. Нарізати омлет соломкою.
На одну половинку курки укласти омлет, на іншу - шматочок сиру.
Закрити кишеньку, можна скріпити зубочистками.
Із фольги зробити щільні тарілочки, залишаючи один кінець, щоб його можна було спочатку щільно накрити, а для рум'янцю відкрити.
Випікати щільно закритими 40 хвилин при температурі 180 градусів на середньому рівні.
Потім відкрити і випікати ще хвилин 10-15 доки не підрум'яняться.
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Рецепты тортов на любой вкус: рецепт торта медовика. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат морепродукты рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter