Курячі бомбочки
- Філе куряче 6 шт.
- Апельсин 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби білі 3 шт.
- Капуста броколі 200 г
- Вершки (20%) 150 мл
- Яблуко 2 шт.
- Мед 2 ч.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Спеції
Куряче філе акуратно розрізати уздовж, до кінця не дорізати.
Розгорнути.
Обережно відбити через плівку.
Полити апельсиновим соком, додати спеції. Залишити маринуватися на 12 годин.
Начинка. Цибулю і гриби дрібно порізати, обсмажити на олії до м'якості цибулі.
Броколі розморозити і розібрати на суцвіття. Можна порізати.
Додати броколі до цибулі і грибів, 2 хвилинки протушкувати. Влити вершки, тушкувати ще хвилин 5, залишити остигати.
Яблуко очистити, нарізати скибочками. Фольгу скласти у два шари, зробити форму. На дно викласти яблука.
Курячі грудки дістати з маринаду, зовнішньою (гладкою) стороною вниз. На середину покласти начинку, за допомогою зубочисток сформувати мішечок. Перенести у фольгу. Соєвий соус змішати з рідким медом, пензликом обмазати бомбочку зовні. Закрити фольгу і відправити деко в духовку 180-200 градусів на 20 хвилин.
Відкрити, посипати тертим сиром, підрум'янити ще хвилин 10.
Подавати з овочевим гарніром.
Про Рецепты прикорма - рецепти.
Рецепты выпечки на рождествоКулинарные рецепты
Салат с копченым мясом рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт кофе гляссеКулинарные рецепты
Печень с яблоками рецепт в духовкеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салаты из яблокШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат. Салат Мимоза недорого.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter