Куряче філе з овочами
- Філе куряче (філе гомілки) 600 г
- Капуста пекінська 200 г
- Помідор 200 г
- Перець болгарський 200 г
- Цибуля ріпчаста 175 г
- Зелень (петрушка + кріп) 20 г
- Сир напівтвердий 100 г
- Сіль
- Перець
Пекінську капусту загорнути у фольгу (на дно додати 50 мл води), тушкувати 15-20 хвилин в розігрітій до 300 градусів духовці.
Овочі (помідори, перець болгарський, цибуля) почистити, порізати на квадратики і кубики, порізати зелень.
Овочі з'єднати з нарізаним курячим філе, посолити, поперчити, перемішати.
У капустяні листи трохи охолонуті (теплі) загорнути приготовлену начинку.
Викласти в ємність з гарячою 3-4 см водою, накрити щільно кришкою, довести до кипіння, тушкувати 30 хвилин на повільному вогні.
Подавати з майонезом (сметаною) або посипати тертим сиром.
recepti.biz.ua Рецепти до Великодня
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
кулинарные рецепты праздничных блюд
Рецепты приготовления блюд: первые блюда рецепт с фото. Первые блюда.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - праздничные новогодние блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Выбираете Thermos - приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.
Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter