Куряча печінка
- Печінка куряча 700 г
- Перець солодкий (зелений) 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Базилік сушений 1 ч.л.
- Зелень петрушки 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія оливкова 3 ст.л.
Печінку звільнити від жилок і нарізати невеликими скибочками.
Перець нарізати шматочками.
На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити перець протягом 5 хвилин. Викласти.
У тій же сковороді, помішуючи, обсмажити печінку 5-7 хвилин. Посолити, поперчити.
Помідори розрізати на половинки і посипати базиліком.
На сковороду викласти помідори зрізом донизу і обсмажити до золотаво-коричневого кольору.
На підігріту тарілку викласти печінку і гарнірувати овочами. При подачі посипати дрібно нарубаною зеленню петрушки.
Закупка рецепты: рецепти.
Оригинальные Кремы: крем для торта из йогурта.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Кульки оптомкульки
Салат греческий рецепт. Лучшая кулинария и рецепты салатов.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaНовости Украинской музыки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter