Куряча грудка із карамелізованим гарбузом у пряному маринаді
1004
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Гарбуз 300 г
- Цибуля (синя) 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Мед 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Оцет винний (яблучний) 2 ст.л.
- Прянощі (тархун сушений, базилік сушений, орегано)
Приготувати маринад. Кілька ложок олії змішати із винним оцтом і половиною склянки води, додати дрібно порубаний часник, прянощі, дрібно порізану зелень, сіль.
На грудках зробити глибокі надрізи.
Цибулю порізати кільцями.
Цибулю і курку опустити у маринад на декілька годин (краще на ніч).
Потім грудку помістити у жароміцну посудину, посолити і рясно змастити медом.
У розрізи на м'ясі викласти мариновану цибулю і гарбуз (кілька цибулин маленьких можна покласти цілими зверху). Гарбуз теж змастити медом, трохи посолити і полити маринадом.
Запікати дуже швидко.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные салаты на новый год. Праздничные салаты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі